foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / Vida Press
Nikola Kidmena pirmo reizi apmeklē sarkanā paklāja pasākumu ar savām skaistajām tīņu vecuma meitām
No kreisās: Nikolas Kidmenas vīrs Kīts Urbans, meitas Sandeja Rouza Urbana un Feita Margarēta Urbana, māsasmeita Sibella Haulija, Nikola Kidmena un viņas māsa Enonija Kidmena.
Slavenības
2024. gada 3. maijs, 17:55

Nikola Kidmena pirmo reizi apmeklē sarkanā paklāja pasākumu ar savām skaistajām tīņu vecuma meitām

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Austrālijā dzimusī Holivudas zvaigzne Nikola Kidmena (56) apmeklējusi "AFI Life Achievement Award" balvas pasniegšanas ceremoniju, kurā katru gadu tiek godināts viens skatuves mākslinieks par mūža ieguldījumu kinematogrāfijā. Šogad Losandželosā notikušais pasākums bija veltīts Nikolai un viņas izcilajiem sasniegumiem kino karjerā.

Nikola Kidmena uz pasākumu ieradās greznā garā zelta kleitā, ko darinājis modes nams “Balenciaga”. Tērpam bija platas lencītes, šlepe un sirds veida dekoltē zonas risinājums. Kleita bija bagātīgi izšūta ar fliteriem. Aktrise izskatījās brīnišķīgi, un viņu atbalstīt bija ieradusies visa mīlošā ģimene – vīrs, bērni, māsa un māsas bērni.

Nikola Kidmena ar vīru, meitām un māsas ģimeni apmeklē “Life Achievement Award” ceremoniju

gallery icon

Tomēr galvenā uzmanība šajā vakarā tika pievērsta ne tik daudz Nikolai, kā viņas abām burvīgajām meitām – 15 gadu vecajai Sandejai Rouzai un 13 gadu vecajai Feitai Margarētai. Savam tētim kantri mūziķim Kītam Urbanam tik līdzīgā Sandeja ceremonijas vakaram bija izvēlējusies vakarkleitu ar ziedu apdruku, bet viņas māsa Feita koraļļu krāsas nāriņas stila tērpu. Abas vakarkleitas darinājis modes nams “Monique Lhuillier”.

Sandejai Rouzai un Feitai Margarētai šis bija pirmais sarkanā paklāja pasākums, kuru viņas apmeklējušas kopā ar mammu. Iepriekš meitenes ne reizi vien redzētas kopā ar slavenajiem vecākiem ikdienas gaitās, ko fiksējuši paparaci. Sandeja un Feita arī filmējušās masu skatos vairākās savas mammas filmās, to skaitā populārajā seriālā “Big Little Lies”.

foto: Billy Bennight/ZUMA Press Wire /
No kreisās: Kīts Urbans, Sandeja Rouza Urbana, Feita Margarēta Urbana, Sibella Haulija, Nikola Kidmena, Enonija Kidmena, Kreigs Marrans, Aleksandrs Kidmens Marrans, Lūsija Haulija.

Nikolai ir vēl divi bērni, kurus viņa adoptēja laikā, kad bija precējusies ar Tomu Krūzu – meita Izabella Džeina (31) un dēls Konors Entonijs (29). Pēc pāra šķiršanās 2001. gadā bērni palika kopā ar Krūzu un kopš tā laika Kidmena ar viņiem tikpat kā nesazinās. Nav zināms, vai pieaugušie bērni uztur kaut nelielu saikni ar Nikolu.

Uz balvu ceremoniju Nikolu pavadīja arī viņas māsa žurnāliste Entonija Kidmena ar vīru baņķieri Kreigu Marranu un meitām Sibellu un Lūsiju Haulijām, kuras nākušas pasaulē laulībā ar uzņēmēju nelaiķi Angusu Hauliju. Pasākumu apmeklēja arī Entonijas un Kreiga dēls Aleksandrs Kidmens Marrans. Entonija bija ģērbusies modes nama “Rebecca Vallance” asimetriskā melnbaltā kleitā ar vienu kuplu piedurkni un jostu, kas akcentē vidukli. Savukārt Nikolai tik līdzīgā māsasmeita Sibella (17) izvēlējusies britu modes nama “House of CB” vakarkleitu sarkanā krāsā un drapējumu gurnu daļā.