TV
2024. gada 3. maijs, 16:33

VIDEO: šovā "Ģimene burkā" Kerkira Graudiņa stāsta, kāpēc iepērkas tikai dārgākajos veikalos

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Raidījumā “Ģimene burkā” atgriezusies Graudiņu ģimene un laiks ķerties pie vēlmju burkas uzdevumu izpildes.

Pirmais uzdevums tiek bērniem – trīs dienas gādāt par pārtikas iepirkumiem, tai skaitā arī mājdzīvnieku vajadzībām. Labā ziņa – dienas budžets ir gana dāsns un Kerkira ar auto meitas aizved uz pārtikas veikalu, kurā iepērkas tā sabiedrības daļa, kas naudu īpaši neskaita. Kāpēc tik lepni? Kerkirai ir savs skaidrojums.

Pildot vēlmju burkas uzdevumu, Kerkira meitas aizved uz veikalu, uz kuru neviens nedodas, lai naudu taupītu: “Iepērkamies vienā no dārgākajiem veikaliem un apgrozāmies tajā sabiedrības daļā, par kuru iepriekš varbūt tikai domāju – nu, varbūt es tur kādreiz varētu būt..."

Kamēr meitenes iepērkas, Kerkira aplūko, ar kādiem auto tad smalkā sabiedrības daļa atbraukusi uz veikalu, un atklāj, ka dārgos veikalos iepērkas, lai manifestētu sev labāku dzīvi: “Es vēlos dzīvot bagātīgi, ēst tikai un vienīgi labāko savai veselībai, braukt ar "Porsche", ģērbties zīmolu apģērbos un neslīdēt pa straumi kopā citu sabiedrības daļu, kurai ir savādāks uzskats. Es vēlos savādāk”. Kerkiras vīram Edgaram arī ir savas vēlmes, kas ir vēl ambiciozākas: “Ja Kerkira grib "Porsche", tad es gribu divus!”