foto: Publicitātes foto
Shiba Inu pēc BTC samazināšanas uz pusi, kas notiks tālāk?
Bizness un ekonomika
2024. gada 22. aprīlis, 15:19

Shiba Inu pēc BTC samazināšanas uz pusi, kas notiks tālāk?

Reklāmas projekts

SHIB ir paredzamas lielas izaugsmes bullish tirgus laikā, tāpat arī mēmu monētai Dogeverse, kas ir piesasitījusi jau vairāk nekā 9 miljonus ASV dolāru.

Sekojiet līdzi Shiba Inu nākamjiem gājieniem pēc Bitcoin samazināšanas uz pusi

Kriptovalūtas tirgū ļoti gaidītais Bitcoin ceturtais samazinājums uz pusi ir noticis un daudzi gaidīja, ka tirgus kļūs nepastāvīgs.

Bitcoin cenas pieaugumam vai kritumam būs lielāka ietekme uz kriptovalūtu tirgu, jo altkoini bieži seko BTC tendencei. Var arī ietekmēt Shiba Inu ($SHIB), vienu no populārākajām mēmu monētām.

Shiba Inu joprojām nepastāvīga

Pēdējās pāris nedēļās investoru interesēs nebija mēmu monētas, jo to vērtība samazinājās par divciparu skaitļiem. Tomēr lietas mainījās pēdējo dienu laikā, kad $SHIB cena pieauga.

Saskaņā ar CoinMarketCap datiem, žetona cena pēdējo 24 stundu laikā pieauga par 15%. Rakstīšanas laikā tā tirgojās par 0,00002725 ASV dolāriem, un tirgus kapitalizācija pārsniedza 16 miljardus ASV dolāru.

Pēkšņas cenu izmaiņas izraisīja tokena cenu svārstīgumu 1 nedēļā līdz straujam pieaugumam.

$SHIB tirgus noskaņojums kļuva negatīvs, par ko liecina tā Weighted Sentiment kritums 17. aprīlī. Kritums liecinā, ka pieauga lāču noskaņojums ap mēmu monētu.

Arī tās Social Volume pēdējo dienu laikā ir nedaudz samazinājies. 

foto: Publicitātes foto

Kamēr Shiba Inu cena kritās 15. aprīlī, investori izmantoja iespēju iegādāties $SHIB žetonus, par šo zemo cenu. SHIB piegāde arī biržās ir strauji samazinājusies. 

Tikmēr tās piedāvājums ārpus biržām pagājušajā nedēļā palielinājās, norādot, ka pirkšanas spiediens uz SHIB bija augsts.

Tukrkāt $SHIB joprojām bija “vaļu” iecienītākais. Saskaņā ar WhaleStats datiem $SHIB bija visvairāk tirgotais žetons starp 100 labākajiem Ethereum “vaļiem” 18. aprīlī. 

SHIB gaidāmie mērķi

Augsts pirkšanas spiediens uz SHIB drīzumā var ļaut žetonam kļūt par bullish. AMBCrypto analizēja SHIB iknedēļas diagrammu, ja situācija pēc BTC samazināšanas uz pusi kļūs bullish. Bullish virziens tuvākajās dienās varētu ļaut SHIB sasniegt 2024. gada marta maksimumus.

Mēmu monētas nākamais mērķis varētu būs 0,000045 ASV dolāri, ko tā varētu sasniegt, pirms nākamajos mēnešos pārsniegs savu visu laiku augstāko līmeni.

Shiba Inu mēmu monētai nākotne ir diezgan daudzsološa, paredzot, ka SHIB varētu sasniegt jaunus augstumus, bet jaunākā meēmu monēta Dogeverse arī ir pieteikusi sevi skaļi, izlaižot žetonu sešās populārākajās blokķēdēs.

Daudzķēžu mēmu monētas Dogeverse iepriekšpārdošana turpinās

Dogeverse ($DOGEVERSE) žetons pēdējo dienu laikā ir piedzīvojis milzīgu pieprasījumu. Šis vairāku ķēžu mēmu projekts no investoriem ir piesaistījis jau vairāk nekā 9 miljonus ASV dolāru.

Un tā kā pašreizējā iepriekšpārdošanas cena ir tikai 0,0003 ASV dolāri par vienu $DOGEVERSE žetonu, šis skaitlis varētu pieaugt vēl augstāk, pirms iepriekšpārdošanas cena paceļas uz nākamo posmu.

foto: Publicitātes foto

Pēc tam žetonu cena pieaugs, kas nozīme, ka tie, kas iegādājas agrāk, saņem zemāko cenu.

Taču mēmu kriptovalūtu entuziastus rosina ne tikai lētais cenu punkts.

Dogeverse plāns uzsākt darbību sešās dažādās blokķēdēs ir galvenais pārdošanas punkts, nodrošinot maksimālu elastību un novēršot nozīmīgus riska elementus. Pašlaik Dogeverse ir pieejams tādās blokķēdēs kā Ethereum, BNB Viedajā ķēdē, Polygon, Avalanche un Base, un drīzumā ir sagaidāms, ka tā tiks iekļauta arī Solana blokķēdē.

Burvīgais Dogeverse suņu talismans Cosmo the Doge iedvesmo šo pārrobežu ķēdes koncepciju. Projekta stāsts apgalvo, ka Cosmi ir dzimis ar ārkārtēju spēju “hiperlēkt” starp vairākiem kriptovalūtu tīkliem.

Izmantojot žetona “iesaldēšanas” protokolu, īpašnieki var “iesaldēt” savus Dogeverse žetonus Ethereum un saņemt atlīdzības. Paredzamā ikgadējā izmaksa rakstīšanas laikā ir aptuveni 118%, lai gan šī summa samazināsies, jo vairāk žetoni tiks “iesaldēti”.

Ažiotāža vai nē, Dogeverse rada sev vārdu mēmu monētu telpā.